Despre noi

Nu incercam sa umplem niste randuri despre noi prin aceasta descriere, dar putem scrie cat mai putin si sa lasam fotografiile sa vorbeasca de la sine… Doar ele pot spune momentul cand se descopera, se ilustreaza, se proiecteaza clipa cea mai importanta intr-o fotografie. De cele mai multe ori fotografiile isi aleg fotograful. Fotograful trebuie doar sa le vada. Aceste „clipe incarcate”, unde timpul se opreste, pot spune totul despre subiect, dar si despre cel, care doar din vointa lui, a expus momentul pe hartie. Odata cu trecerea timpului, am realizat ca fiecare poveste este unica in felul ei. Visul nostru este sa putem indeplini dorinta tuturor celor care ne-au spus: “As vrea ca momentul acesta sa dureze pentru totdeauna.”. Iar noi asta facem – le cream amintiri.

 

Ce facem?

Foto & Video de nunta

Iti doresti ca momentul in care destinele voastre se unesc, sa fie imortalizat, pentru eternitate? Ei bine noi iti putem oferii imagini pline de emotii si trairi.

Foto & Video de botez

Amintirile merita pastrate vii, micutul tau/micuta ta tocmai paseste intr-o noua lume, pastreaza acest moment magic in imagini pline de bucurie si emotii.

Foto & Video de aniversare

Petrecerea ta este prilejul perfect pentru distractie, echipa noastra asigura buna dispozitie, pentru capturarea celor mai emotionante momente din viata ta.


Foto & Video de produs

Un produs se cumpara mai intai “din priviri”. De aceea, luam in serios afacerea ta si punem in valoare calitatile produselor tale.

Foto & Video de studio

Pentru distractie, pentru un portofoliu, un cadou sau din curiozitate. Acestea sunt printre principalele motive pentru care poti veni la o sedinta foto in studio.

Foto & Video “Corporate”

Un branding de succes se bazeaza pe construirea unei identitati si promovarea acesteia folosind o “imagine cat o mie de cuvinte”.